LED verlichting van Lohuis Lighting.


  • ADVIES OVER LEVERING VAN LED VERLICHTING
  • FINANCIERING VAN PROJECTEN DIE ENERGIE BESPAREN
  • BEMIDDELING OM UW TARIEVEN VOOR ENERGIE OMLAAG TE KRIJGEN
  • ADVIES OVER EN LEVERING VAN ZONNEPANELEN
  • INSTALLATIES VERZORGEN DOOR EIGEN FRANCHISE-HOUDERS
  • ADVIES OVER ANDERE ENERGIE-BESPARENDE MAATREGELEN

 

 

 

 

Lohuis Lighting & Energy is al 45 jaar actief ondernemend in de lampenbranche. Waarvan 15 jaar in de ledverlichting.Lohuis Lighting & Energy streeft naar een betere wereld voor u en onze (klein)kinderen.Onze missie is de vernieuwing en verduurzaming binnen bedrijven versneld in te zetten. Dat bedrijven waar mogelijk zonder eigen investering de kans krijgen om Maatschappelijk Verantwoord te kunnen Ondernemen en per direct te laten profiteren van kostenbesparing op energiegebied.Wij bieden naast direct sales daarom een tweetal verkoopconcepten aan.

 

Pay as you Save – Lohuis Lighting & Energy levert u moderne ledverlichting zonder dat u hoeft te investeren. U betaalt Lohuis Lighting & Energy de investering terug met het berekend verschil tussen wat u gewend bent te betalen aan uw energiebedrijf en wat u nu verbruikt door de inzet van onze ledverlichting.

ESCo – Een gecombineerde aanpak en uitvoering van maatregelen gericht op het verminderen van het verbruik door onder andere aanpassing op verlichting met daarnaast verlaging van de energieprijs én het gebruik van energie monitoring. Waarbij Lohuis Lighting & Energy optreedt als hoofdaannemer en investeerder in alle maatregelen en de garantie geeft dat de klant aan het eind van de ESCo-overeenkomst een van tevoren afgesproken bedrag minder zal betalen voor haar energieverbruik.


Als adviseur van Lohuis Lighting help ik u graag verder met alle vragen over Led verlichting en energiebesparing.