Recensies diverse opdrachtgevers:


1) Propak BV te Geldermalsen:

Over Propak 

Propak, de toonaangevende fabrikant van aardappel, wortel en ui handling equipment. 
Gevestigd in Geldermalsen, heeft Propak zich gespecialiseerd al meer dan 30 jaar, in de handling equipment voor aardappelen, uien, wortelen en andere producten. 

  


 

Recensie Dhr. Paauwe:

'Dabri Techniek uit Tiel onderscheidt zich vooral door hun uitstekende service. Altijd bereid om snel een klus te klaren, waarbij het belang van de klant altijd voorop staat. Wij zijn bij Propak verder zeer te spreken over de aanwezige deskundigheid op het gebied van elektrotechniek en besturingssystemen. Wij huren Dabri Techniek regelmatig in voor een klus op elektrotechnisch gebied en sturen ze met een gerust hart, namens ons, naar onze klanten voor het uitvoeren van noodzakelijk onderhoud, het uitbreiden van installaties of het oplossen van een storing. Men levert gewoon goede kwaliteit voor een uitstekende prijs',

aldus Aldo Paauwe, directeur van de firma Propak uit Geldermalsen, specialist in Was-, Weeg- en Verpakkingsmachines voor de agrarische(AGF) sector.


 


 


 

Impressie machines/installaties gemaakt door Propak, in samenwerking met Dabri techniek:

Aardappel installatie Spanje:

 


 


 


 

Besturing Multihead weigher CW12/2-1:


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

2) Cell-Tech BV te Tiel:

Info

Cell-Tech B.V. specialiseert zich in de montage van zonnepanelen voor particulieren en bedrijven.
Ons motto: Behandel elk huis alsof het je eigen huis is!
Beschrijving
Cell-Tech BV is speciaal in het leven geroepen om de Nederlandse markt te bedienen. Ons bestaansrecht verlenen wij aan de ervaring en expertise die wij hebben opgedaan in het monteren van zonnepanelen in België. 

In totaal hebben wij bij ruim 4500 particuliere woningen en bij 120 grote (industriële) projecten de zonnepanelen geïnstalleerd (300 tot 2500 panelen).

Cell-Tech BV:
• Specialiseert zich in de plaatsing van zonnepanelen.
• Grote mate van flexibiliteit in onze montage diensten.
• Staat voor betrouwbaarheid.
• Staat voor veiligheid. 
• Levert het beste op het gebied van vakkennis en materieel.
• Geeft mogelijkheid tot technische dakscan. 
• Ontzorgt van A tot Z.
• Voert uw reclame materiaal rondom locatie.

Impressie zonnepanelen installatie Cell-Tech in samenwerking met Dabri Techniek:


 


 

Mei 2014

Woonhuis Schoondijke, Zeeland:


 


 


 


 


 


 


 


 

Juli 2014
 124 Zonnepanelen boerderij Echtenerburg, Friesland:


 


 


 3) Mekano Industrial


Mekano is dé intermediair voor technische ZZP’ers en grote nationale en internationale opdrachtgevers
in de industrie. Een organisatie boordevol technische kennis en affiniteit met deze branche. Met een
duidelijke visie over de kracht van flexibilisering. Gevormd door een club jonge en ambitieuze mensen.
Met een koers die Mekano op een unieke manier uitstippelt. Mekano spreekt de taal van zowel de
opdrachtgever als de ZZP’er en zorgt ervoor dat ze elkaar kunnen vinden. Snel, efficiënt en succesvol.

Via Mekano meerdere malen gewerkt voor Stork Marel te Boxmeer:

Pluimveeverwerking

Met het meest complete productportfolio en het grootste machinepark ter wereld is Marel Stork Poultry Processing dé wereldwijde leverancier van innovatieve techniek voor verwerking van slachtkuikens, kalkoenen en eenden.

We leveren oplossingen voor alle productiefasen en voor elke productiecapaciteit en focussen sterk op innovatie en service. Innovatie behoort tot onze kernwaarden; het zit in ons DNA.

Het brede productportfolio van Marel Stork omvat oplossingen voor de aanvoer van levend pluimvee, de primaire verwerking, koelen, opdelen, ontbenen en snijden op hoge snelheid, verdelen in batches (met vast gewicht), verderverwerking, wegen/etiketteren/verpakken, software voor productiecontrole en uiteenlopende servicecontracten.


4)  VDH Techniek, te Tiel

Wie zijn wij?

Na vijf jaar actief te zijn geweest als elektricien en zeven jaar in de beveiligingsbranche ben ik in januari 2008  gestart met VDH Techniek een VEB gecertificeerd beveiligingsbedrijf, dit houdt in dat wij erkend zijn door de Vereniging van Europese Beveiligingsbedrijven en  gecertificeerde maatwerk oplossingen verzorgen voor zowel de particuliere markt als midden- en klein bedrijf.

Wat doen wij?

Wij hebben ons in de afgelopen jaren gespecialiseerd is in advies, installatie en onderhoud van elektronische beveiligingssystemen zoals alarmsystemen, camerasystemen en toegangscontrolesystemen.Als aanvulling op onze beveiligingswerkzaamheden onderhouden en installeren wij kleinschalige elektrotechnische installaties toegespitst op de beveiliging zoals het installeren van  beveiligingsverlichting, bewegingsmelders en schemerschakelaars e.d.

Vragen ?

Heeft u vragen of wilt u advies over u specifieke situatie neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

John van den Heuvel VDH Techniek
5) Bijl Construction

Bijl Construction is een eenmanszaak.

Livay Bijl doet alles omtrent verbouwingen in en om het huis.

Regelmatig heeft Livay een elektra klus voor Dabri Techniek.

Onder andere een badkamer/wc elektra aangelegd in Breda, en een keuken met extra elektra voorzien in Rotterdam.
6) Clarke Controls LTD, Engeland


THE ENERGY MANAGEMENT EXPERTS

Count the Savings with us. Without us, Count the Cost.

With over 50 years combined expertise in the electronics & energy management industry everyone within the company from Directors to Sales staff, Manufacturing, Research & Development and installation personnel are all 100% dedicated to providing you with the best customer service and a guarantee on the money we promise to save your business.

We design, manufacture and install bespoke energy management systems for the industrial and commercial sectors and we guarantee to reduce your heating bills. Since our inception in 2004 we have installed our system into thousands of buildings of all shapes and sizes averaging savings of 40%. Because we understand the financial impact that high volumes of daily energy consumption can make, we are expertly placed to deliver the right solution specific to your industry sector and the size of your site.

More information: www.clarke-controls.co.uk