Recensies diverse projecten:

Marktplaats:

 Nieuwe groepenkast geplaatst. in Zeist

Geplaatst door B vd A op 02 feb. '14  

Een geheel nieuwe groepenkast laten plaatsen en de oude verwijderd. Ook alle oude bekabeling netjes gebundeld en zelfs in de kruipruimte alles geordend. Zeer vriendelijk, nauwkeurig en behulpzaam.

 Groepenkast en stroompunten in Zoetermeer

Geplaatst door D v K op 21 jan. '14  

Wij zijn heel erg tevreden over de service die Dabri techniek ons heeft geboden.

We hebben onze oude groepenkast laten vervangen en 2 extra stroompunten aan laten leggen.

Er is snel, nestjes en secuur gewerkt. Zeer vriendelijk en vakkundig. Zeker aan te raden!

 stoppenkast vervangen in Deventer

Geplaatst door M M  op 13 dec. '13  

Oude stoppenkast laten vervangen door Dabri techniek. Vooraf duidelijke offerte.snelle en duidelijke terugkoppeling bij vragen. Keurig op tijd op de afspraak. Werkt snel, vakkundig en netjes. Uitleg nadien over de nieuwe groepenkast.  Dit alles voor een zeer goede prijs! !

Een aanrader! 

 

 groepenkast vervangen in Tiel

Geplaatst door R N op 21 nov. '13  

Gisteren onze oude groepenkast vervangen. Goed werk afgeleverd. Zelfs  een ander klein mankement verholpen. Vriendelijk en nette prijs!  


 


 

Werkspot:


Groepenkast vervangen Arnhem13-05-15 | Dhr. Ornia, IJsselstein

Houdt zich aan de afspraken. Denkt mee . Is correct . En levert heel goed werk volgens afspraak en heeft ervaring. Heeft voor mij een groepenkast gemonteerd in Arnhem.Groepenkast uitbreiden van 1 naar 3 fasen + extra groepen03-04-15 | Dhr. Roorda, Boxtel

Danny, heeft prima werk geleverd, goed gecommuniceerd en is alle afspraken nagekomen. Wat ik heel belangrijk vond was dat ik een goed advies kreeg. Van diverse aanbieders via werkspot kreeg alleen een ruwe prijs zonder verhaal of vraag. Danny heeft eerst goede vragen gesteld om een juiste prijs te kunnen bepalen en vervolgens goed werk geleverd! Met vriendelijke groet, HendrikOude groepenkast met 3 groepen vervangen met moderne 8 groepenkast.06-02-15 | Dhr. Kok, Utrecht

Komt afspraken na, erg vriendelijk en denkt mee. Aanrader!Meterkast aanpassen

30-01-15 | Dhr. , Etten-leur

Goede vakman , die goede materialen gebruikt... Verstaat zijn vak. Nb... A.s. Dinsdag worden alle gas leidingen ook vervangen... Sorry nog voor het oponthoud


Vervangen groepenkast.26-12-14 | Dhr. van Meeteren, Tiel

Danny heeft mijn stoppenkast snel en vakkundig vervangen. Alles netjes opgeruimd achtergelaten.


 

Renoveren meterkast plus groep voor keuken bijplaatsen.24-12-14 | Dhr. Ronner, 's-Hertogenbosch

Nieuwe stoppenkast geïnstalleerd en nog twee elektra-punt aangelegd. Prima werk geleverd, keurig netjes, ook de prijs. Als er nog eens iets aan de elektra moet gebeuren zal ik zeker hem vragen.


 

Extra groep aanleggen t.b.v. Zonnepaneel

10-08-14 | Dhr. Malestein, Ede gld
 

Leuke jonge die Danny. Heeft goed meegedacht in de mogelijkheden en een mooi stukje werk opgeleverd.


 

Groepenkast vervangen08-07-14 | Mevr. spijker, Tiel

Super gedaan! Ontzettend flexibel en wilde zelfs in de avond even komen kijken voor een goede inschatting. Is een fantastisch gezelschap die snel en vakkundig aan de slag gaat! Als ik weer een klusje heb in huis bel ik hem zeker weer!


 

Plaatsen nieuwe groepenkast voor keuken, woonkamer en slaapkamers

29-05-14 | Dhr. Kerklaan, Doesburg
 

Uitstekend voorstel gedaan, snel een afspraak kunnen maken en netjes uitgevoerd. (En goed gezelschap tijdens de koffie ;-)) Zeker een aanrader voor een volgende klus.


 

woonhuis aarden en groepenkast vervangen21-05-14 | Dhr. van Kampen, Huissen

Dabri Techniek heeft bij ons de oude stoppenkast vervangen door een groepenkast en twee extra groepen aangelegd door de kruipruimte naar de garage voor wasmachine en droger. Deskundig snel meedenkende en ook gewoon een goede gozer. Alles is netjes weggewerkt in buisjes en strak gelegd. Top service voor een dalprijs! Deze offerte scheelde al 400€ ten opzichte van een ander bedrijf uit de regio.


 

Vervangen stoppenkast + plaatsen filter

18-01-14 | Dhr. L, Culemborg
 

Ik heb mij ouderwetse groepenkast met 2 groepen en geen aardlekschakelaar laten vervangen door Danny van Dabri techniek door een groepenkast met 6 groepen, 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar, daarnaast is er ook een wandcontactdoos geplaatst in de meterkast. Danny heeft dit keurig en professioneel uitgevoerd, dacht goed mee en heeft alles heel netjes afgewerkt, en dat ook nog eens voor een prima prijs. ik ben er erg blij mee!


 

Vervangen groepenkast + overig elektra

22-12-13 | Familie M, Born
 

Werk is uitstekend afgeleverd volgens afspraak tegen een zeer scherpe prijs. Alles wordt opgeruimd na het werken. Dit is iemand die je de sleutel van je huis kunt geven; als je thuiskomt is de electriciteit prima in orde, je huis opgeruimd en vind je geen rotzooi. Een aanrader voor iedereen die problemen heeft met electriciteit.


 

Groepenkast uitbreiden auto oplaadpunt

18-12-13 | Aeko BV/ M K
 

Goede offerte, scherpe prijs en nette uitvoering.


 


 

 

 


     

 


 


 

Kluswebsite:

7 dec. 2013

 

Stoppenkast vervangen

 

10.0

Geplaatst in de categorie: Elektra

BeoordelingOfferte snel en duidelijk. Terug koppeling bij vragen en maken afspraak vlot en correct. Netjes op tijd op afgesproken dag voor de klus. Vakkundig. Werkt vlot door. Eventueel meer werk van te voren goed aangeven. Goede uitleg gegeven voor het in gebruik nemen van de groepen kast. En aanrader voor een hele gunstige prijs!

Kwaliteit

10.0

Betrouwbaarheid

10.0

Service

10.0