Dabri Techniek

Wist u dat?


Zonnepanelen ook op een bewolkte dag energie opleveren en er zelfs bij schaduw op uw dak er nog mogelijkheden zijn?

Een schoner milieu en ook nog eens besparen op uw energierekening, dat zijn de grootste voordelen van zonnepanelen. De energie die u opwekt maar niet nodig heeft, levert u op dit moment als groene stroom aan het elektriciteitsnet. Terugverdientijd?


Gemiddeld ligt de terugverdientijd op dit moment tussen 5 en 8 jaar. Dit is uiteraard afhankelijk van het eigen verbruik, het vermogen wat er opgewekt wordt, de energieprijs en de kosten welke de energieleverancier rekent. 

Dabri Techniek
Dabri Techniek

Wilt u profiteren van de voordelen van zonne-energie en overweegt u een zonnepaneleninstalletie? We bieden een verscheidenheid aan zonnepaneleninstallatiemogelijkheden. 


Denkt u dan aan bijvoorbeeld Bifacial Glas-Glas zonnepanelen. De nieuwste technologie die aan beide zijden zonlicht kunnen opvangen, waardoor je meer energie kunt generen of SolarEdge Hybride Battery Ready 3 fase omvormers. Maak je systeem klaar voor de toekomst met omvormers die de mogelijkheid bieden om batterijopslag toe te voegen voor maximale energie-effici├źntie.


Natuurlijk zorgen wij voor de vakkundige installatie van uw zonnepaneleninstallatie. We werken enkel met kwalitatief hoogwaardige materialen. We komen graag bij u langs om het dak te bekijken en de verschillende mogelijkheden met u te bespreken.


Het aanvragen van een offerte is eenvoudig. Neem contact met ons op via onderstaande knop of vul op de contactpagina het online formulier in. 

Maak geheel vrijblijvend een afspraak